Säsongen har inte ens börjat men redan har  Flyers blivit prisade!

Vår Sportchef, Head Coach för U-17 (och Ungdomslandslaget) och styrelseledamot, Sebastian Brinkenfeldt samt vår styrelseledamot och Assistant Head Coach för U-17, Adrian Ashhami har tillsammans av Täby Kommun blivit utsedda till ÅRETS UNGDOMSLEDARE i kommunen.

Sebastian och Adrian ligger bakom klubbens Character Development Program som idag tar hand om våra äldsta spelare i ett forum utanför fotbollsplanen där fokus ligger på att utveckla ungdomarna på det personliga planet snarare än som fotbollsspelare. Sebastian och Adrian har genom åren mejslat fram ett program som är enormt uppskattat av spelarna och som inte bara får dessa unga individer att fundera och diskutera värderingar och aktuella samhällsfrågor som t.ex. jämställdhet, utan även, som det visat sig, gjort ungdomarna till ett bättre lag ute på fotbollsplanen.

Det här är mycket välförtjänt uppmärksamhet Sebastian och Adrian får för sitt koncept. Tack för att ni gör detta arbete i klubben för våra ungdomar. Vi i klubben uppskattar verkligen era insatser för det är det här konkreta initiativet som särskiljer oss från majoriteten av andra idrottsföreningar i landet. ”We walk the talk” skulle man kunna säga.

Läs mer om utmärkelsen här

 

Täby Flyers – tillsammans tacklar vi ungdomars utveckling