Flyersdagen bjöd lägligt på det första fina vårvädret och många tog sig till Sjökrickan för att starta upp säsongen tillsammans med vänner från Flyersfamiljen. Vi fick se U-13 klara oavgjort mot ett starkt Stockholm Mean Machines med framförallt ett bra defensivt spel. U-11 mötte också Mean Machines och kunde efter inspirerat spel vinna sin match med en touchdown.

I övrigt tippades det i frågesporten, föräldrar fick en grundkurs i spelet amerikansk fotboll och flera andra stationer med nyttigt innehåll kunde besökas och både kiosken och Flyers merchandise-shop hade bra försäljning. En mindre grupp prova-påare fick möjlighet att känna på utrustningen, tacklas och kasta den ovala bollen.

Stort och varmt tack till alla som kom ner och ett extra tack till alla som kom ner och hjälpte till för att få ihop den här fina dagen tillsammans. Hoppas ni alla fick inspiration till en ny säsong med Flyers. Glöm inte bort att anmäla er till Dukes Tourney i sommar. Tre härliga dagar med våra fantastiska spelare. För de äldre spelarna i U-15 och U-17 påminner vi om att ni anmäler er till Summer Camp 2018. Ett camp med fler coacher än tidigare från USA och en möjlighet att verkligen slipa på sitt spel.

Täby Flyers – tillsammans tacklar vi ungdomars utveckling