SISU IdrottsutbildarnaTäby Flyers arbetar löpande med föreningens värderingar som stöttepelare för verksamheten. Som ett led i detta arbete bjuder vi nu in föräldrar till spelare i Flyers till en föreläsning arrangerad av föreningen i samarbete med SISU Idrottsutbildarna.

Föreläsningen har skjutits upp till våren – vi återkommer med nytt datum!

Under kvällen kommer föreläsaren Kim Rehnfeldt berätta om hur man som förälder kan stötta och ”coacha” sina barn på ett positivt sätt i deras idrottsutövande.

Kim är välmeriterad föreläsare, coach och processledare med erfarenheter från fotboll och innebandy som tränare, ledare och ledamot i Stockholms Fotbollsförbunds styrelse.
Hans föreläsning ”Coachande Föräldraskap” är mycket populär, och här vävs den samman med Täby Flyers egen syn på vår mission och hur vi vill hjälpa våra barn att växa som lag, spelare och individer.

Hur gör vi för att hjälpa och uppmuntra våra barn, men inte sätta press på dem? Hur bygger vi framgångsrika lag? Vad är egentligen framgång – för laget, barnet, och föräldern?
Frågor som dessa tas upp under kvällen, som avslutas med att Flyers berättar lite mer om föreningens arbete för en positiv utveckling.

Vi ser gärna att minst en förälder eller annan närstående till varje spelare deltar denna kväll.

Datum:Onsdag 16 november
Tid:Fika från 18:30, föreläsning 19:00-21:00
Plats:Tibble Gymnasium, hörsalen
Pris:Gratis


Anmälan senast 10 november: https://simplesignup.se/event/85319