Kontakt:
summercamp@tabyflyers.se

Datum:
14-16 juni 2019

Plats:
Täby

Deltagare:
Spelare, Coacher

American Football Summer Camp och Coaches Clinic är tillbaka för sjätte året i rad. Under tre dagar bjuds spelare och coacher ifrån hela landet in för att ta del av coaching av några av Sverige och Europas bästa coacher. 

Deltagande spelare kommer under dagtid få individuell coaching på sin position. Möjligheterna till personlig utveckling som spelare under Summer Camp är omatchade!

I samband med Summer Camp genomförs också Coaches Clinic, varpå clinicen för coacherna är en integrerad del i spelarlägret. Föreläsningarna, som sker i ett unikt klassrumsformat, anpassas efter publikens önskemål och behov. Allt för att ge Dig som coach bästa möjliga förutsättningar att lära dig.

Dagarna ser ut som följer. Under förmiddagarna får spelare och coacher lära sig tekniker och taktiker på planen, och efter lunch flyttar coacherna in i klassrummet för ytterligare utveckling av sin coachning och erfarenhetsutbyte. En kombination som vi från tidigare år vet skapar stor nytta och lärande för alla involverade.

Coacherna inkluderar Riksidrottsgymnasiets Robert Johansson (WR) och Andreas Ehrenreich (LB), båda med mångårig erfarenhet av coaching på svensk och internationell elitnivå. Därtill ingår Flyers och Juniorlandslagets defensiva koordinator, Alexander Sjöö (DL) samt Flyers Adrian Ashhami (RB) i coachstaben.

Bland föreläsarna inkluderas också Juniorlandslagets Förbundskapten, tillika Head Coach för Flyers U17/19, Sebastian Brinkenfeldt. Sebastian kommer bland annat föreläsa om programbyggnad, liksom dela sina tankar kring träningsplanering. Coach Johansson kommer också dela med sig av sina kunskaper och praktiska erfarenheter kring fysisk träning och utveckling, samt vilken nivå som krävs för att kunna konkurrera på internationell elitnivå.

Detaljer kring stab, inklusive schema för clinics, kommer publiceras lite längre fram. Det blir med andra ord tre dagar fyllda med unikt innehåll, för både spelare och coacher.

I syfte att bibehålla kvalité i både camp och clinics så är antalet platser begränsat. Anmälan är redan öppen, så säkra din plats redan idag.

Anmälan och betalning Summer Camp 2019 – Spelare och Coacher

Kontakt

Kontakt med Täby Flyers kring Flyers Summer Camp sker primärt på e-post:
summercamp@tabyflyers.se

FAKTA

Datum:  14 – 16 juni, 2019

Tider:  To Be Advised

Plats:  Sjökrigsskolan, Djursholmsvägen 30, 183 52 Täby

Deltagare:  Campet är öppet för spelare i U15, U17 och U19

Coacher – alla åldrar

Priser:  Spelare 200 kr och Coacher 250 kr

Mat:  Lunch ingår, övriga måltider på egen bekostnad

Utrustning:  Fotbollskläder, full skyddsutrustning, hjälm samt fotbollskor (naturgräs)

Samling:  15 minuter innan start, ombytta och klara

Transport:  Eget ansvar för transport

Att tänka på:  Anmälan om allergi och andra frågor skickas till summercamp@tabyflyers.se